Magazines
Stam Media is uitgever van Tulp Magazine, een glossy lifestyle magazine voor mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 30 jaar en ouder. Het magazine is alweer in haar vijftiende jaargang en kent veel enthousiaste lezers en adverteerders. Tulp Magazine verschijnt twee keer per jaar in de regio Noord Holland, Zuid Holland en Noord Brabant. Onze doelgroep is de clientèle van winkel en bedrijven die zich op het hoge segment van de consumentenmarkt richten.

Daarnaast produceert Stam Media nog z’on twintig magazines voor opdrachtgevers en verzorgen het gehele proces. Van idee tot eindproduct. Dit kan design en drukwerk zijn, maar ook compleet met redactionele inhoud en fotografie. Alles is mogelijk!

zest-nr04_2018-2

Wie: ZEST Magazine
Wat: Fris, scherp en prikkelend, luidt de ondertitel van ZEST Magazine. Een heerlijk blad om te lezen met artikelen over lifestyle en gesprekken met mensen die over hun passie praten.

tulp-2018-voorjaar

Wie: Tulp Magazine
Wat: Een lifestyle magazine voor hem én haar, met artikelen over reizen, mode, wonen en interieur, interviews, kunst, culinair, kortom; alles wat het leven nóg leuker maakt!

magazine_Beleving1_Cover

Wie: Beleving Magazine
Wat: Een regionaal magazine uitgegeven door Melange7 Restaurant. Beleving is een trend- en productmagazine met verhalen van onder andere mede ondernemers, kunst, lekker eten, mode en interieur.

magazine Gold Design Niestadt

Wie: Gold Design Jewellers
Wat: Gold Design is een samenwerkingsverband in de juweliersbranche met momenteel 16 juwelierszaken die zich hebben verspreid over geheel Nederland.
Opdracht: Een magazine waar de juwelierszaak hun producten en collectie in kunnen presenteren. De juwelier kan zelf zijn pagina’s invullen. Het magazine wordt huis aan huis verspreid.

zwinkels-2017

Wie: Juwelier Zwinkels
Wat: Prachtige juwelierszaak in Naaldwijk.
Opdracht: Een magazine om zichzelf, het team, de mooie collectie en producten van de juwelierszaak te presenteren.

magazine Xin

Wie: XiN Magazine
Wat: een magazine voor de chinese gemeenschap hier in Nederland.